06-27 27 3515

Links

Enkele opdrachtgevers hebben haar eigen rouwauto's maar de meeste opdrachtgevers maken gebruik van een externe partij. In de meeste gevallen worden uitvaart staties betrokken bij Straver Mobility en van der Lans en Busscher.

De meeste mensen zijn wel bekend met uitvaartfotografie. Een minder bekende vorm is het begrip portret kunstenares. De portret kunstenares Stephanie Bunk heeft eens een situatie gehad dat een pasgeboren baby alsnog met een eerder overleden opa of oma toch in een portret samen kwamen. Als uitvaartonderneming kan dit een nieuwe- en indrukwekkende aanvulling zijn van uw dienstenpakket.

 

Een paar keer per jaar begeleiden wij een statie paard en rouwkoets. In Zuid-Holland kunnen paard(en) en rouwkoets betrokken worden bij Haasnoot uit Rijnsburg en stalhouderij Reedijk.

Er is ook voorkeur voor eenvoudig vervoer in de vorm van de gerestaureerde en gebeeldhouwde boerenwagens uit Alblasserdam. De boerenwagens zijn eigenhandig door de eigenaar zelf gerestaureerd en de collectie is indrukwekkend.

Scroll naar boven

You cannot copy content of this page